BEDRIJF

Als dienstverlenend bedrijf in de bouwnijverheid zijn wij opmerkelijk all-round. Wij bevelen ons graag aan als uw partner voor uiteenlopende activiteiten, van eenvoudig werk tot ingewikkelde en langlopende projecten. Met een goede reputatie, die wij door de jaren heen steen voor steen hebben opgebouwd.

Om optimale resultaten te bewerkstelligen geven wij onze activiteiten graag een meerwaarde. Dat wil zeggen: dat u de directie, dagelijks, op de steiger zult tegenkomen om het bouwproces ieder uur te volgen om in de sfeer van de bouwromantiek het project te stimuleren.

Naast het uitvoeren van metselwerk, denken wij –desgewenst– graag met u mee bij het opstellen van een werkplan of het uitvoeren van de nazorg. Hoe kunnen we de zaken logistiek het best aanpakken? Hoe verhouden de materialen zich? Welk steigertype passen wij toe? Bij het beantwoorden van dergelijke vragen zijn wij u graag van dienst.

Maar daarnaast concentreren wij ons in de eerste plaats op kwalitatief hoogwaardig metselwerk in steen, kalkzandsteen en voegwerk.

Daarbij mag u de nodige inventiviteit van ons verwachten, hetgeen een vlotte voortgang van uw project waarborgt.